Loading...

Fysioterapi : Behandling, genoptræning, forebygelse, rådgivning.

Massage : Musklerne afspændes og behandles med forskellige teknikker.

Graviditets Massage: Som alm massage, der ligges bare på en speciel briks, således at det er muligt at ligge på maven.

Laserterapi : Laserlysets virkning kan opdeles i 4 hovedpunkter.

1. En antiinflamatorisk virkning (betændelseseshæmmende virkning). Denne virkning skyldes, at laserlyset stimulerer de celler, der kontrollerer betændelsesforløbet. Virkningen ses i form af mindsket hævelse, mindre rødmen og ømhed.

2. En direkte smetehæmmende virkning. Denne virkning opstår ved, at der frigøres endorphiner ved stimulering af nervecellerne, samt at laserlyset via sin indflydelse på inflammationen kan mindske afgevelsen af stoffer, der øger smertereceptorernes følsomhed. arbejdes der med stimulering af nervepunkter, er denne smertehæmmende virkning meget værdufuld.

3. Øget frigivelse af forskellige byggematerialer fra cellerne. I første række er det proteinet collagen fra fibroplasterne, der har betydning. Collagen indgår som bekendt i næsten alt væv, og ikke mindst i det underste hudlag. En øgning af collegandannelsen er afgørende for laserlysets virkning på heling af sår. Desuden er collagenpruduktionen ansvarlig for, at der ikke dannes arvæv, når vævsskader behandles med laserlys.

4. Frigørelse af affaldsstoffer fra cellerne. Denne virkning har stor betydning for behandling af vævsskader, blodansamlinger, ophobninger, blokeringer m.m.

Ion-Terapi : Ion-terapi går ud på, at en strøm af negative ioner rammer kroppen. Dermed overføres en elektrisk effekt fra ionapparatet til den der skal behandles. De negative ioner tilføres kroppen og balancerer vore celler, således at der bliver balance imellem posetive og negative ioner i vore celler. Derved forbedres cellernes evne til at optage næringsstoffer, og styrker derved kroppens eget immunforsvar.

El-Terapi : Giver en optimal lokal dyb varme, smertereduktion og øget elastisitet i vævet, og kan benyttes på både akutte og kroniske skader.

Kranio Sacral Terapi : Er en afspændende behandlingsform. Behandlingen udføres med blide tryk primært på kraniet.

Dorn Terapi : Dorn er en metode til mobilisering af nakke, ryg, bækkenskævhed samt evt. benlængdeforskel.

Akupunktur : Akupuntur er en behandlingsmetode, som bygger på anvendelsen af nåle der stikkes ind i akupunktur punkter.